در حال بارگذاری ...
...

سفیر ایران در دیدار با گروه تئاتر"کوچ امیر" در نخستین فستیوال بین‌المللی نمایش‌های خیابانی کشورهای آسیای مرکزی ضمن قدردانی از حضور گروه‌های تئاتر ایرانی در کشور قرقیزستان، از تئاتر به عنوان هنری یاد کرد که قادر است روابط فرهنگی میان ملت‌ها را تقویت کند.
صبوری گفت:«اگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه‌ریزی مشخصی در خصوص اعزام گروه‌های نمایشی به قرقیزستان داشته باشد، این کشور می‌تواند محل مناسبی برای تعاملات فرهنگی میان دو ملت باشد.»

سفیر ایران در دیدار با گروه تئاتر"کوچ امیر" در نخستین فستیوال بین‌المللی نمایش‌های خیابانی کشورهای آسیای مرکزی ضمن قدردانی از حضور گروه‌های تئاتر ایرانی در کشور قرقیزستان، از تئاتر به عنوان هنری یاد کرد که قادر است روابط فرهنگی میان ملت‌ها را تقویت کند. صبوری گفت:«اگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه‌ریزی مشخصی در خصوص اعزام گروه‌های نمایشی به قرقیزستان داشته باشد، این کشور می‌تواند محل مناسبی برای تعاملات فرهنگی میان دو ملت باشد.»

محمودرضا صبوری سفیر ایران در کشور قرقیزستان خواستار مبادلات فرهنگی و هنری دو جانبه در زمینه اعزام گروه‌های نمایشی میان دو کشور شد.
به گزارش سایت ایران تئاتر، سفیر ایران در دیدار با گروه تئاتر"کوچ امیر" در نخستین فستیوال بین‌المللی نمایش‌های خیابانی کشورهای آسیای مرکزی ضمن قدردانی از حضور گروه‌های تئاتر ایرانی در کشور قرقیزستان، از تئاتر به عنوان هنری یاد کرد که قادر است روابط فرهنگی میان ملت‌ها را تقویت کند.
صبوری گفت:«اگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه‌ریزی مشخصی در خصوص اعزام گروه‌های نمایشی به قرقیزستان داشته باشد، این کشور می‌تواند محل مناسبی برای تعاملات فرهنگی میان دو ملت باشد.»
وی گفت:«کشورهای آسیای مرکزی به دلیل پیشینه فرهنگی و مشترکات تاریخی و اجتماعی، نزدیکی زیادی با فرهنگ ایرانی دارند.»
صبوری هنر نمایش را از جمله ابزارهای فرهنگی دانست که با آن می‌توان به پویایی و مانایی روابط بین‌الملل کمک کرد.
وی گفت:«امتیاز کشور قرقیزستان فضای باز سیاسی و فرهنگی است، به طوری که در حال حاضر حدود 40 انجمن فرهنگی در این کشور فعالیت می‌کنند.»
سفیر ایران در قرقیزستان خواستار اعزام گروه‌های نمایشی بیشتر جهت اجرا در این کشور شد.»
وی گفت:«وزارت فرهنگ قرقیزستان از اجرای نمایش‌های ایرانی در این کشور استقبال می‌کند و حضور گروه‌های تئاتری در کشورهای آسیای مرکزی می‌تواند باعث احیای مبانی فرهنگی ایرانی اسلامی در این کشورها شود.»
سفیر ایران با اشاره به استقبال بی نظیر مردم قرقیزستان از هنرهای ایرانی ابراز امیدواری کرد با برنامه‌ریزی مناسب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ایجاد هماهنگی، از این پس گروه‌های بیشتری به قرقیزستان اعزام شوند.
گفتنی است نخستین فستیوال بین‌المللی تئاتر خیابانی کشورهای آسیای مرکزی از 4 تا 10 تیر ماه با حضور نمایندگانی از کشورهای ارمنستان، تاجیکستان، قزاقستان، ازبکستان، قرقیزستان و ایران در بیشکک پایتخت کشور قرقیزستان برگزار شد و نمایش خیابانی"کوچ امیر" به کارگردانی محمود فرضی‌نژاد(برگزیده بخش خیابانی جشنواره بیست‌وپنجم تئاتر فجر) نماینده ایران در این جشنواره بود که عنوان نمایش برگزیده را به خود اختصاص داد.